Седум комбинации на храна кои тотално можат да ви го уништат здравјето!

603

Некои намирници не треба да се мешаат. Подобро е да ги консумирате посебно. Поздрави се ако ги јадете одделно.

Млеко и банани

Оваа комбинација можеби ви звучи примамливо, но подобро е да ги консумирате одделно. Заедно се тешки за варење, но и количините на шеќер се поголеми.

Продолжува на страна 2