Пресметајте го вашиот број на биоритамот и откријте што ве чека

918

Бројот на биоритам на секоја личност го предвидува животниот пат, проток на пари и среќа на тоа поле. 

Еве како да се пресмета магичниот број на биоритамот ⇓

Бројот на биоритамот е добиен со собирање само на броевите на денот и месецот на раѓање. Бројот добиен како резултат на понатамошно разложување во едноцифрен број треба да се собере сè додека резултатот не биде конечно едноцифрен. Ако сте родени на 17 јули, на пример, вашиот биоритамски број е 1 +7 + 7 = 15, што е 1 +5 = 6. Значи, бројот на биоритам е 6.

Број еден

Единиците се среќни кога станува збор за парите. Тие имаат изразен потрошувачки менталитет и се наметливи, но не се свесни за тоа. Тие заработуваат пари, но трошат и затоа немаат многу заштеди.

Овие луѓе не треба да играат игри на среќа затоа што можат да изгубат сè. Тие не треба да земаат туѓи пари во свои раце затоа што можат да направат сериозни грешки.

Број два

Двојките имаат летаргична психо-физичка конституција, не ја сакаат тешката ментална и физичка работа. Тие немаат нерви да се справат со стресот поврзан со парите и забрзаното темпо на живот. Поради повлекување и немање храброст, парите и послабо им доаѓаат.

Лекот е во бавење со уметност, односно монетизација на имагинацијата. Секој вид имагинативна уметност, што доаѓа од срце, може да им донесе убав приход во текот на нивните животи. Тие не треба да влегуваат во деловни партнерства затоа што тоа не им одговара. Тие можат да заработат и пари од книговодство, статистичко истражување, анализа на истражување храна, методи за дистрибуција на производ.

Број три

Тројките се среќни луѓе кога станува збор за пари. Повеќето имаат доволно само за да ги исполнат сите свои потреби и желби. Доколку се амбициозни, ќе имаат можност да достигнат многу високи позиции кои носат многу пари.

Многумина се родени лидери, но за жал, воопшто не се свесни за тоа. Оние кои се свесни за нивната способност да бидат лидери, ќе направат одлично во животот. Една од карактеристиките поврзани со тројките е дека тие страшно брзо излегуваат од пубертетот и сиромаштијата, како и секој што е непарен број или оган.

Продолжува на страна 2