Пресметајте го датумот на смртта – уште колку ќе живеете?

1351

Ако се прашувате колку долго ќе живеете и колку брзо ќе дојде смртта за вас, не грижете се, вие не сте сами на овој свет!

Тоа прашање го поставуваат многумина од нас, но ретко кој е подготвен да го слушне одговорот.

Меѓутоа, ако сте еден од оние љубопитни и не се плашите да се соочите со својата судбина, тогаш сте на вистинското место!

Имено, експертите по нумерологија ни открија како точно да го пресметаме датумот на вашата смрт со помош на датумот на раѓање.

Ајде да погледнеме!

Датумот на раѓање и датумот на смртта се директно поврзани. Тие содржат посебен алгоритам, каде што почетокот е раѓање на една личност, а крајот е неговата смрт. Но, животот е толку непредвидлив што е скоро невозможно да се замисли каков настан ве чека во следниот момент.

За да го дознаете датумот на вашата смрт, ќе ви треба парче хартија. Напишете го датумот на раѓање на него, потоа соберете еден по еден број истовремено, и кога ќе добиете двоцифрен број, соберее ги и тие два броја и ќе добиете број што го одредува датумот на вашата наводна смрт.

Нумерологијата на добиените броеви е како што следува 

Продолжува на страна 2