Писмото на Џони Кеш до сопругата е прогласено за најубавото љубовно писмо на сите времиња

435

Честитката која Џони Кеш ја напишал на Џун Картер, неговата сопруга, е прогласено за најубавото љубовно писмо на сите времиња.