Пијалок за зголемување на железото во крвта и подобрување на имунитетот

946

Ако имате ниско ниво на железо во крвта, а не сте љубител на употребата на лекови или, не дај Боже, црвеното месо, ви препорачуваме да го направите овој едноставен и многу здрав пијалак.