Останала бремена гледајќи порно филм ?!

234

Џенифер Џонсон од САД тврди дека останала бремена додека гледала 3D порно филм. Таа навела дека нема друго објаснување за тоа, затоа што неодамна родила црно дете, а таа е бела.

Нејзиниот сопруг, Ерик Џонсон, служел војска во Ирак во времето кога било зачнато детето, а тој исто така е белец. Откако се вратил, неговата сопруга му признала дека гледала порно филм со пријателите во Њујорк, а по еден месец почувствувала мачнини и дознала дека е бремена. Бебето личи на глумецот од филмот кој е црнец.

„Ситуацијата е сомнителна, но 3D филмовите се многу реалиситични. Се е можно со денешната технологија“, вели нејзиниот верен сопруг Ерик.

Џенифер рекла дека нејзиниот брак не бил како што треба по ова, но нејзиниот сопруг знае дека му е верна. Таа вели дека инаку не гледа порно филмови, но сакала ефектот на филмот да го доживее со помош на специјалните ефекти.