Once upon a time | Еве што мислат за се*сот некои од светските најубави жени

647

Некои од најубавите и најсексипилните жени на сите времиња отворено го изразиле своето мислење за сексот.

Што имале да кажат познатите дами за најпопуларната тема во светот?

1. „Сексот е како миење на лицето, тоа е нешто што го правите затоа што морате. Сексот без љубов е потполно бесмислен. Сексот секогаш доаѓа по љубовта, никогаш пред неа“ – Софија Лорен

Related image

2. „Сè она што нè прави среќни во животот е едноставно: љубов, секс и храна“ – Мерил Стрип

Related image

3. „Сексот е лоша работа, бидејќи ви ја гужва облеката“ – Џеки Кенеди

Related image

4. „Би сакала јас да го измислев сексот“ – Деби Хари

Related image

5. „Секогаш сум била отворена кога е во прашање сексот и мило ми е што сум… За мене никогаш не бил „валкан“. На крај, Бог ни ги дал опремата и можноста за секс. Постои една стара изрека: „Да сакаше Бог да летаме, ќе ни дадеше крила“. Епа погодете што ни дал…“ – Доли Партон

Related image

Продолжува на страна 2