Најголемите баксузи во ХОРОСКОПОТ

107

Дали сте среќници или мислите дека судбината секогаш ве казнува?

По непишани закони постојат луѓе на кои им оди во животот, поминуваат ретко низ тешки моменти и такви кои ги нарекуваме баксузи. Ако погледнеме од астролошка гледна точка, зодијачкиот знак, под кој сме родени може да има некакво влијание врз тоа дали ќе ги привлечеме несреќите или пак убавите работи.

Во следните редови ќе видите на кои претставници на хороскопските знаци почесто не им оди во животот.

Девица

Родените во знакот на хороскопскиот знак Девица се познати по својот перфекционизам. Умеат да решат туѓи проблеми, но кога треба да одлучат сопствените, не знаат како да постапат. Во тешка ситуација брзо паѓаат во паника, нервозни се, а во овие моменти чистењето е единственото нешто што може да им помогне да ги намалат тензиите.

Можеби затоа сè околу нив е секогаш така стерилни и уредно. За жал Девиците се чини како магнет привлекуваат кон себе катастрофа. Работливи се и вредни, но им недостасува среќа. Токму кога сè е уредно околу нив, нешто ќе се случи и ќе пропадне хармонијата, дури и ако тоа да е една чаша со истурен пијалок на килимот.

Или токму на емоционален и љубовен план ги подредиле своите приоритети и ги следат и судбината им нуди уште еден непријатен тест. Во животот морале да се борат против нешто да го поправат и секогаш тоа се случува со леснотија.

Вага

Вагата исто така, спаѓа во листата на овие знаци на кои судбината често им ја манифестира својата неправда. Претставниците на овој знак го сакаат балансот и внатрешниот мир. Во напнати моменти прво дејствуваат, а потоа ја размислуваат ситуацијата.

Сепак се добри слушатели, советници и затоа често се барани од роднини и пријатели како луѓе на кои може да се потпре во секој момент. Вагите се големи аналитичари и не им се допаѓаат неправдите и лошите луѓе. Секогаш чепкаат во проблемот, а не го бараат неговото решение кое ги меша уште повеќе работите околу нив и им носи уште повеќе проблеми.

Риби

Ако некој може лесно да падне во лоша ситуација, тогаш тоа ќе биде претставник на хороскопскиот знак Риби. Вечните сонувачи тешко се поврзуваат со реалноста и можеби затоа ги привлекуваат кон себе несреќите. Кога ќе западнат во тешка ситуација, стануваат бурни и не умеат да ги контролираат емоциите.

За нив животот и сè што ги опкружува треба да е совршено. Затоа рибите секогаш се обидуваат да се спротивстават на реалноста. Во светот на Рибите владеат сосема различни закони на духовното, особено во моментите во кои е засегната нивната емотивна страна.

Општо земено претставниците на овој знак ја манифестираат често својата емоционалност, што ги тера да реагираат неодговорно и да запаѓаат во тешки ситуации. Можеби и затоа се во листата со знаци, на кои почесто не им оди.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.