Одберете места за летен секс

325

Лето едноставно не мами за секс, а тоа е исто така познато дека во топлите сезони од годината повеќе сме наклонети, па да видиме каде сето ова може да се работи

Лето носи зголемена желба за секс, не е чудо што луѓето често завршуваат на чудни места, а еве некои кои може да се нарече најдобри кога станува збор за летен секс.

Жешко ви е и сакате да се освежите? Тушот е одлична идеја, која станува уште подобро кога ќе го повикате и партнерот на заедничко ладење кое ќе заврши паклено жешко. Заеднички туш е одлична предигра, а ако сакате екстра зачин, пикнете му се на партнер под туш кога тој не ве очекува.

Ноќните клубови се полни со скриени места за секс на кратко, а како се сите тие под влијание коктели и не многу облечени, можности има колку што сакате.

Оние по факма плажата веќе ја пробале, а оние кои не биле, време за такво нешто да посетат, терасата или балконот од апартманот во текот на ноќта ќе додадат онаа доза на возбуда која е потребна сѐ да биде јако, многу жешко.

Покрај тоа, можете во кабина од некој бутик или конецерт, само поради тоа што сите на себе имаат минимум облека и тука сте во голема предност во споредба со традиционалниот секс на јавни места.

Сѐ на сѐ, искористете ја секоја можност кога сте сигурни дека никој не ве гледа …