Неочекувани ерогени зони кои носат уживање

116

Човечкото тело е неверојатно! Тоа е извор на огромно сексуално задоволство и сатисфакција.

Повеќето нерви само чекаат да бидат стимулирани, за да можете вие ​​да доживеете најголеми фини и силни сензации.

Сите ги знаат најпознатите ерогени зони, но дали ги знаете и “скриените” катчиња за сексуално уживање?

За да проверите, дознајте кои се неочекуваните ерогени зони, со кои може да го изненадите партнерот:

Препоните

Ова место ќе ја полуди жената исклучително брзо, бидејќи сепак е блиску до најсилната ерогена зона во телото.

Носот

Според WebMD носот содржи најмногу нервни завршетоци од сите делови на лицето (сепак се наоѓа во близина на усните!).Поради оваа причина носот изненадувачки може да се претвори во ерогена зона за вас и вашата партнерка.

Брадавиците

За многу жени брадавиците се клучно место за стимулација, а некои дами дури се радуваат на оргазми, додека нивниот партнер обрнува внимание токму на овој дел од нивното тело. Брадавиците сепак можат да бидат ерогена зона и за некои претставници на посилниот пол, бидејќи во нив се содржи истиот број нервни завршетоци, како во женските зрна.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2