Човекот со најголем полов орган на светот доби инвалидска пензија

328

Човекот со најголем пенис на светот добил инвалидска пензија, бидејќи поради големината на својот полов орган неможе да носи работна униформа и нормално да ги обавува своите работни задачи.

Како што пренесува Дејли мејл, Роберто Ескуевел Кабрера (54) од Мексико е регистриран како инвалид поради својот пенис кој е долг 48 сантиметри.

– Не можам да трчам па поголемиот дел од компании имаат лошо мислење за мене. Велат дека ќе ми се јават но никогаш не го прават тоа. Познат сум поради најголемиот пенис на светот. Задоволен сум знам дека никој ја нема големината која јас ја имам, изјавил Кабрера.

Лекарите го советувале да оди на операција и да го намали пенисот, за да има нормален сексуален живот и потомци.

– Но тој попрво би имал поголем пенис од останатите луѓе. Во латинската култура оној кој има поголем пенис е поголем мачо. Тоа е нешто што го прави поразличен од другите и го прави посебен, вели докторот Хесус Давид Салас.

Поради големината на пенисот Кабрера има бројни здраствени проблеми, вклучувајќи ги честите инфекции на уринарниот тракт. Никако неможе да спие на стомак и има посебен јастук на кој го става својот пенис за да ги избегне неудобностите во текот на ноќта.

Додека живеел во САД се обидел два пати да има секс, но првата жена побегнала кога видела “со кого си има работа” и со што тој располага, додека со другата морал да престане бидејќи и било премногу болно.

Темната страна на неговиот престој во САД ги вклучува обвиненијата за кривично дело кое вклучува покажување на својот полов орган на малолетни девојчиња, поради што тој морал во 2001 година да го напушти САД.

Но сега Кабрера може да ужива во своите пензионерски денови бидејќи тој сега се смета за инвалид и добива инвалидска пензија.