Некои навистина не можат, а некои растураат | 5 причини поради кои девојките не можат да најдат момче

95

Додека некои жени веруваат дека љубовта на нивниот живот ги чека зад аголот, поголемиот дел од девојките мислат дека никогаш нема да најдат партнер.

Психолозите наведуваат дека девојките сами ја комплицираат ситуацијата поради изразената самокритичност и поради преголемите очекувања самите себе си си создаваат притисок.

Девојките најчесто ги изговараат следните реченици:

  • Мојот поранешен дечко е најдобар

Можеби навистина тој бил најдобар, но тоа не значи дека не постои никој кој ќе ви се допадне,.

  • Сите мажи се свињи

Можеби на вашата листа сите мажи биле свињи, но ако вашите другарки и познанички можат да најдат супер момчиња, најверојатно можете и вие. Секако тоа нема да се случи додека го имате тој став.

  • Јас не сум најубава на свет

Секако дека не сте, но и другите кои имаат момчиња не се најубави на свет. Не е работата како изгледате туку што имате во главата.

  • Не постои дечко за мене

Ако очекувате момчето да ги исполнува сите карактеристики кои сте си ги зацртеле, тогаш сигурно ќе чекате многу долго.

  • Морам да се омажам

Ако секое потенцијално момче го гледате како потенцијален сопруг мажите тоа едноставно го чувствуваат и бегаат.

Н О В О !!!

Бидете и вие дел од фамилијата на my World

Регистрирајте се! https://cbw.to/4d9crg

Повеќе за Cashback на следниов линк: Cashback world | Cashback – Враќање пари при секое купување

Најбараната Cashback Card во Македонија можете да ја добиете БЕСПЛАТНО ако се регистрирате преку нашиот сајт www.kukuriku.com.mk