Некои факти за врските

64

Мислите дека знаете сè за љубовта, врските и односите меѓу мажот и жената? Споделуваме еден краток список со факти, базирани на различни студии и истражувања. Некои од нив може и да ве изненадат.

Напуштање на бракот

Само 10% од луѓето кои завршуваат брак поради неверство, стапуваат повторно во брак со човекот, заради кого се разделиле со досегашниот партнер.

Лезбејка или не?

Околу 50% од мажите велат дека би се чувствувале удобно, ако нивната девојка има жена љубовница. Тоа донекаде се објаснува со фактот дека една од секс фантазиите на мажите е да имаат тројка со две жени.

Блудните мажи

Еден маж гледа во просек на ден пет жени, со кои тој би сакал да има секс.

Еден час време

Времето потребно на една жена да донесе одлука дали сака да има средба број два со предметниот маж е еден час.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2