Неговиот изглед влева страв во коски, но затоа е најмилиот мачор | Фото

651

Нема влакна, набрчкан е од глава до пети, постојано е намуртен и со ладен поглед, па токму затоа Ксердан важи за најстрашната мачка во светот.

Неговиот сопственик сигурно не е воодушевен од фактот дека токму Ксердан ја носи оваа немила титула.

И додека оваа свинга можеби не им одговара на стандардите за она што е убаво и предизвикува да се наежите, Ксердан е сигурен доказ дека изгледот лаже.

Имено, иако изгледа како негативец кој кова пеколен план, Ксердан е вушност вистинска маза и најмилиот мачор кој постои во светот, вели неговиот сопственик.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Слободен печат