Моќта на молитвата | Рак кој исчезнува за само 2 минути и 40 секунди! Видео

286

Грег Браден е американски автор познат по своите теории за лекување на ракот за кои напишал различни книги.

Едно од неговите најпознати тврдења е дека човечките емоции можат да влијаат на ДНК и дека колективната молитва може да излечи било која физичка болест.

Подолу под текстот, видете го неговото предавање во болницата во Јапонија која не користи лекови.

Повеќе на следниов линк http://www.greggbraden.com/