Македонците “навлечени” на постари дами

150

Еден од најпопуларните порно сајтови ја објави статистиката за најгледани содржини.

Статистиката е поврзана со содржина што најчесто ја гледаат припадничките на понежниот пол. Дури 24% од посетителите на овој сајт се жените, кои според статистиката посетуваат најмногу лезбејски порно филмови.

Во Германија и Турција најмногу се бара содржина за помлади, а во Македонија и Србија најмногу интерес има за постари дами.