Лош вид на секс кој треба да се избегнува

369

Сексот е голема работа, но верувале или не, постојат видови на секс кои треба да се избегнуваат, а кои не се поврзани со чудни животни стилови.

Не е секој секс добар, велат експертите, особено нагласувајќи некои видови на секс, за кој топло препорачуваат нивно избегнување по секоја цена.

На пример, сексот на брзина може да биде добродејдено освежување со многу страст, но ако секој стане таков, нешто дефинитивно е погрешно. Ако мажот ја прескокнува предиграта, жената е таа која би требало да иницира сето тоа да оди малку побавно, поинтимно и подобро.

Сексот по распоред брзо ќе ве одведе во рутина и ќе сакате да го прескокнете прво еднаш, а потоа уште еднаш, додека конечно, сексот ќе го снема. Вистината е дека е тешко да се организира времето, но потрудете се.

Рутинскиот секс без страст, кога двете страни тоа го одработуваат како тешка робија, исто така е високо на листата на сексуалните (не) задоволства, кои дефинитивно треба да се избегнува, па внимателно размислете дали ви се потребни фалширани или вистински оргазми.

Во секој случај, сексот е многу важен дел од една врска во која паѓа и поминува добар дел од луѓето, затоа, потрудете се малку .