Комерцијална уметност | Сликаат со задникот, потоа со градите, а творбите ги продаваат за 1.400 евра! Фото/Видео

321

Моделите Хедер Шенхолц, Кејли Смит и Ебигејл Мек со задоволство ќе се расоблечат и ќе се намачкаат со бои кога станува збор за уметноста.

Погледнете какви работи создаваат.

Ако сте обожавател на апстрактни дела, а при тоа би сакале да се пофалите дека делото за вас го насликала убавица со сосема голи гради, фирмата Provocative Impressions е местото на кое треба да се обратите.

Фотографот и претприемачот од Мајами Џастин Прајс е основачот на фирмата, кој како прекрасни уметнички ангажирал три градести убавици – Хедер Шенхолц, Кејли Смит и Ебигејл Мек.

Девојките настапуваат и на забави, а постои можност и самите да се соблечете и започнете со креирањето на уметноста со нив.

Ако тоа ви звучи премногу или е неизводливо, а би сакале да ги добиете само нивните дела, да потенцираме на крајот дека најевтиното чини 500 евра, а најскапото 1.400 евра.