И мачките имаат чувства | Видео

888

Мачка утешила расплакано девојче и со тоа докажала дека и тие имаат чувства.

Иако многумина мислат дека мачките се бесчувствителни и тврдоглави суштества, постојат многу приказни кои ги негираат таквите предрасуди. Оваа е една од нив. Луѓето често велат дека мачките ја гледаат само својата корист и дека ќе ги сакаат своите сопственици само тогаш кога треба да ги нахранат.

Но, со сигурно тоа не е така. Ова маче докажало дека членовите на нејзиниот род имаат чувства. Тие често чувствуваат и она што ние не сме во состојба да го чувствуваме. Ова маче се обидело да ја утеши својата мала пријателка и на тој начин го разнежи целиот свет.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.