ГЛЕДАAТ ШТО СЕ СЛУЧУВА | Многумина тврдат дека ова видео го докажува постоењето на вонземјани | Видео

898

Дали оваа снимка покажува еден или два NLO што лебдат во близина на Меѓународната вселенска станица, дали докажува како вонземјаните ги набљудуваат луѓето, се прашува Mirror.

Љубителите на NLO ја проучувале снимката и дошле до неверојатен заклучок што целосно ги разбива тврдењата како досега не е пронајден интелигентен живот во вселената.

Се верува дека видеото е преземено од преносот во живо на NASA и сега го гледаат илјадници луѓе откако беше објавено на YouTube од Streetcap1.

На снимката се гледаат две трепкачки светла како летаат во позадина.

Официјално, интелигентниот живот сѐ уште не е пронајден

Светски познатиот научник на NASA, William Borucki, минатата година изјавил дека долгогодишното истражување резултирало со докази за милиони планети во нашата галаксија, но дека сѐ уште нема докази за интелигентен вонземски живот.

Првите знаци на живот на Марс беа откриени на почетокот на оваа година во форма на исфрлени меурчиња од метан снимени од роверот Curiosity, кои можеби се создадени од микроскопски бактерии.

Две помали или едно поголемо NLO

Но, експертот за NLO, Scott Waring, вели дека снимката, која се појавила на YouTube пред неколку дена, дава дефинитивен доказ дека интелигентен живот постои и надвор од Земјата и дека вонземјаните ја набудуваат ISS од вселенските летала.

„Ова е 100% доказ дека вонземјаните ја набудуваат вселенската станица“, рече Waring.

„Првото NLO е помало … што ми кажува дека е подалеку од второто, поголемо NLO“.

„Речиси изгледа како да поминува џиновски вселенски брод, но остатокот е блокиран од некој невидлив ѕид, можеби со помош на некој софтвер“, коментира друг корисник YouTube.

„Забележете ги обоените квадрати околу ISS, исти се како оние на раните слики од Apollo, како остатокот од сликата да е избришан“.