Германските лекари откриле “зачудувачки” нечистотии во “вакцината” против COVID

1410

Група германски лекари (изјави Naturalnews.com) и истражувачи откриле значителни нечистотии во вакцините против COVID-19, како и во крвта на вакцинирани лица – ЛИНК.

Како што е соопштено од Фондацијата RAIR, патолозите ја претставиле анализата заедно со видео и фотографии од вакцината за време на шокантна, но малку објавена прес-конференција во септември.

Најпрво во вакцините се откриени туѓи предмети. „Некои од страните предмети се опишани како „прецизно конструирани“, а исто така – шокантно – црви што излегле од јајцата“, се вели во извештајот на фондацијата.

„Прес-конференцијата во живо ја организираше Stiftung Corona-Ausschuss, која слободно може да се опише како германски еквивалент на американските лекари од Frontline Doctors. Очекувано, нивната извонредна презентација била критикувана од германските наследени медиуми“, продолжува извештајот на фондацијата.

Презентацијата ја воделе д-р Arne Burkhardt, кој 18 години бил „Раководител на Институтот за патологија во Reutlingen, а потоа работел како патолог во приватна пракса“, како и д-р Walter Lang, кој работел како патолог на Медицинскиот факултет во Hannover од 1968 до 1985 година, пред да основа приватен патолошки институт во Hannover, и д-р Werner Birkholz, поранешен професор по електротехника кој се фокусирал на управување со ризик и квалитет на Универзитетот Jacobs во Bremen.

Како дел од презентацијата, истражувачите спровеле анализа на „остатоците од вакцината BioNTech-Pfizer“, од кои некои откриле што „се чини како точно конструиран објект“.

Покрај тоа, истражувачите пронашле „формации слични на црви“ кои се чини дека се „создале“ во серумот на вакцината.

Германските лекари и истражувачи не се единствените кои откриле туѓи предмети во вакцината за Ковид-19, според фондацијата:

Јапонија ја суспендира вакцината Модерна во август, откако биле пронајдени страни материјали во нивната вакцина против коронавирус. Според Nikkei Asia, откриено е дека супстанцијата реагира на магнети. Според RAIR Foundation USA, Јапонија е исклучително транспарентна во справувањето со вакцината против коронавирусот, истовремено почитувајќи ја автономијата на своите граѓани.

Д-р Carrie Madej, интернист, открила страни објекти откако ја проучувала содржината на „инјекциите“, вклучувајќи објекти слични на графен и „нешто што наликува на пипала во вакцината на Модерна“.

„Наодите се засноваат на „микроскопска анализа“ на примерок од вакцини против коронавирусот Pfizer-BioNTech“, објави Фондацијата RAIR, додавајќи дека, според научникот кој зборувал под услов да остане анонимен, и тврдел дека неговата работа била објавена повеќе од 100 пати во рецензирани списанија како што се New England Journal of Medicine и The Lancet, анализата била направена „со контраст на светлосен фазен микроскоп“ со „примена на ригорозни научни и хигиенски стандарди“.

Што ставиле овие луѓе во овие вакцини?

Сигурно е дека примероците во никој случај не се чисти.