Еве од каков маж жената има потреба според хороскопскиот знак

169

Секоја жена сонува да го сретне вистинскиот маж, мажот на своите соништа.

Со годините и врските во кои сме поминале, имаме јасно изградени критериуми за тоа каков човек сакаме да имаме до себе за долгорочни односи.

Во следните редови ќе видите од каков маж има потреба една жена, според зодијачкиот знак.

Овен: Интелектуалец

Жената Овен има потреба од партнер кој активно ќе ја поддржува во развојот, но исто така да може да води со него долги и инспиративни разговори. За неа е важно тој да биде чесен и да можат да си имаат доверба.

Бик: Силна волја

Она што е особено важно за жената Бик во љубовта е партнерот да има силна волја и карактер. За неа, исто така, е од големо значење омилениот да биде страстен и романтичен.

Близнаци: Лојален

За неверојатните дами родени под знакот на хороскопскиот знак Близнаци, партнерот не само што треба да биде интересен, забавен, но и лојален. Предавство може да биде причина тие да ја прекинат дури и најстрасната врска.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2