95% од жените се соочуваат со невкусно однесување на партнерот во кревет

244

95% од жените се жалат на нешто во кревет. 

Во рангирањето со интимни машки грешки е лошата хигиена, од која се жалат 34% од девојките. 12% од жените постојано се соочуваат со проблемот дека мажот во кревет не постапува така како што би сакале.

Повеќе од половина од испитаниците наведуваат грешки од време на време (54%), 28% – ретко, а 5% никогаш немале такви претензии кон човекот со кој го делат креветот.

Поголем дел од жените се незадоволни од oднесувањето на партнерите пред сексот (59%). Три пати помалку дами се жалат на однесувањето на партнерот по интимноста (18%).

Најсериозната грешка е недостатокот на љубовна игра (40%), лошите хигиенски навики и брзината од која страдаат 8 отсто од анкетираните. 6% се жалат на монотон секс и недостаток на желба за експерименти, на 3% не им се допаѓа студот на партнерот после секс, а 2% велат дека мажите се груби или премногу упорни.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.