Еве како може да се опише тагата

232

Едноставно објаснување на тагата и тоа како успеваме да живееме со неа.

Наспроти верувањето дека тагата се намалува, според овој став, по огромните загуби, тагата останува иста, но животот успева да се „рашири“ односно да се приспособи и да продолжи со тагата како дел од него.

И на некои посебни денови, како годишни или родендени, наново тонеме во тагата… потоа повторно се враќаме во секојдневниот живот.

kako opisati tugu?

Kako opisati tugu?Pogledajte!#višeodživota #tuga #život

Gepostet von VIŠE od života am Sonntag, 27. Mai 2018