Работи кои повеќето жени сакаат тајно да ги прават кога се голи (и би умреле од срам ако ги видат мажите)

9260
Моника Белучи

Сите се опуштаме кога сме сосема сами дома, и правиме работи кои инаку не би ги направиле пред други луѓе.

Работите стануваат уште поинтересни кога сме сосема голи, и кога љубопитност нѐ охрабрува да истражиме сѐ што нашето тело може и како изгледа од различни агли.

BuzzFeed претставува работи кои повеќето жени потајно ги прават кога се целосно голи.

1. Ја проучуваат големината на вагината и се прашуваат дали е нормална.

2. Проверуваат дали им ѕирка конецот од тампонот.

3. Со помош на мало огледало го набљудаат внатрешниот и надворешниот изглед на вагината.

Продолжува на страна 2