Дали знаете дека во цревата има 15 кг отрови и паразити | Еве како да ги исчистите

3496

Сѐ што треба да направите за да се ослободите од многуте болести е да ги исчистите цревата од слуз, фекални наслаги и штетни паразити.

За 70 години од животот, 100 тона храна и 40 000 литри течности поминуваат низ нашите црева, што значи дека 15 кг. токсичен отпад и фекални седименти се таложат во пределот на стомакот. На телото му прави непоправлива штета, ја труе крвта, пишува healthyfoodteam.com.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.