Четири работи за кои мажите не зборуваат

369

Мажите често избегнуваат да ја откријат вистината со цел да избегнат караница. Најчесто мажите не зборуваат за четири работи:

  1. Тајно ги следат на Фејсбук своите секси другарки

Дури 38 проценти од мажите ги следат на социјалните мрежи своите секси другарки. Но, за тоа не може да им се забележи бидејќи и жените ги следат познатите актери и пејачи.

  1. Не ужива во излегувањето со вашата најдобра другарка

Дваесет и шест отсто од мажите изјавиле дека не уживаат да излегуваат со најдобрата другарка на нивната партнерка и оти не сакаат да слушаат озборување. Мажите не сакаат да слушаат и за гардероба, за шминки и други женски разговори.

  1. Никогаш нема да ви каже дека изгледате дебело во тој фустан.

Дури 24 проценти од мажите нема да ви кажат дека не изгледате убаво во фустанот. Но, и жените знаат кога нешто им е за еден број помало.

  1. Цената на телевизорот.

Некои работи за мажите едноставно немаат цена, 12 отсто од мажите нема да кажат колку пари платиле за новиот телевизор.