Без разлика колку се стари, мажите преферираат жени на 20-тина години

462

Сигруно сте забележале дека мажите и жените често имаат целосно различни погледи за „идеалниот партнер“.

Додека жените бараат љубов и сигурност, на мажите им се важни други работи.

Порталот „Ред Кјупид“ направи истражување за да дознае на која возраст жените се најпривлечи за мажите и дали се менуваат нивните очекувања со годините, при што дојде до очекувани резултати.

Имено, без разлика колку и да се стари мажите, повеќе претпочитаат жени на возраст од 20-тина години и сметаат дека тоа е идеална возраст за женскиот пол.

Дури и маж од 50 години смета дека најдобро би се вклопил со убава жена на возраст на средината на дваесетите години.

Експертите велат дека објасунување за тоа е чиста биологија, бидејќи младите жени се по витални и плодни. Други пак, велат дека жената во дваесетите години полесно импресионира од жена која веќе има кариера и знае што сака од животот и партнерот.

Сторете и Вие нешто убаво за вас – Cashback

Регистрирајте се! https://cbw.to/4d9crg

Повеќе за Cashback на следниов линк: Cashback world | Cashback – Враќање пари при секое купување

Најбараната Cashback Card во Македонија можете да ја добиете БЕСПЛАТНО ако се регистрирате преку нашиот сајт www.kukuriku.com.mk