Бебиситерка со лавовско срце: Тереза била последната одбрана на децата од манијак (ВИДЕО)

143

Бебиситерка од Италија, која беше убиена во Швајцарија од психички нарушен млад човек, претходно спаси три деца од него, за кои таа се грижеше.

Според Анса, 46-годишната Тереза ​​Скавели, мајка на три возрасни деца, работела во Сент Гален, а убиството се случило пред неколку дена.

По убиството, сторителот, кој наводно е швајцарски државјанин, бил ликвидиран од полицијата со огнено оружје.