Знаете ли кој е најстариот ‘рбетник на планетата? Видео

105

Гренландска ајкула е најстарата ајкула на светот, а живее во просек 400 години. Погледнете некои интересни факти за неа.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.