Жените се прекрасни, зарем не? Robert de Niro

287

„После педесет години брак, еден ден внимателно ја погледнав сопругата и реков:

‘Пред педесет години имавме мала куќа, стар автомобил, спиевме на кауч и гледавме мал црно-бел телевизор. Но, секоја вечер одев во кревет со преубава деветнаесетгодишна девојка.’

Сега, имам огромна куќа, скап автомобил, голем кревет во луксузна просторија со огромен телевизор, но спијам во кревет со шеесет и деветгодишна жена!

Почнувам да се сомневам во мојот брак.

Mојата жена е разумна личност. Не е навредена, едноставно ми предложи да си најдам девојка од деветнаесет години, но ќе се погрижи повторно да живеам во мала куќа, да спијам на стара софа и гледам во црно-бел телевизор.

Кога живеев во мизерија ги имав најдобрите жени, а сега кога имам едно мало богатство, имам една и тоа стара.

Жените се прекрасни, зарем не?

Вистина е дека секоја жена знае како совршено да го реши проблемот на својот сопруг“.

~Robert de Niro~

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.