Жената Девица во љубовта – Снежна кралица

579

Девиците се навикнати да ги држат работите под контрола, вклучително и кога станува збор за врските.

Жените од овој знак честопати ги кријат своите чувства и ова понекогаш ги збунува партнерите или потенцијалните партнери.

За Девиците, важно е, покрај чистата физичка привлечност, да има и такво интелектуално ниво. Чувствата исто така се ирелевантни, и ретко може да завршите со тоа на првиот состанок.

Сексуални параметри

Девиците жени се жесток противник на спонтаниот секс, еротските филмови и играчки за возрасни. За да уживаат, тие имаат потреба само две работи – чувство на лична безбедност и чувство дека партнерот е среќен.

Неверство

Ако некој успеал да донесе жена Девица во кревет, тој мора да биде подготвен однапред за тоа што има три учесници во тој однос – тој, таа и … нејзината совест. Тие ретко мамат, но не поради недостаток на желба, туку затоа што се многу конзервативни. Освен тоа, тие секогаш мислат на тоа што ќе донесе неверството во нивните животи, а при пресметувањето на добрите и лошите страни – честопати преовладува врската.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.