Времето кога сте родени открива сè за вас

1354

Секој часовник има различна астролошка вредност. Покрај датумот на раѓање, важно е и времето кога сте се породиле.

Секој час има своја астролошка вредност, а денот е поделен на шест временски единици од 4 часа, и секој од нив ја диктира биоенергијата на една личност и ги открива карактерните црти на една личност во зависност од времето на раѓање. На крајот на краиштата, најдобро е да проверите сами што велат астролозите и да видите дали има вистина во ова.

Од полноќ до 4 часот наутро

Луѓето родени од полноќ до четири наутро се украсени со сонувачки дух, голема имагинација и чувствителност. Понекогаш имаат проблеми со кои се соочуваат реалноста и им се верни на своите идеали, кои не ги менуваат од детството. Тие често се двоумат помеѓу своите цели, што ги прави немирни. Тие сакаат да го пренесуваат знаењето и искуството на другите.

Од 4 до 8 часот наутро

Луѓето родени помеѓу четири и осум часот наутро се упорни во сè што прават. Тие се практикувачи во реалниот живот и тешко е да ги изненадите – како да се подготвени однапред за сите тешкотии во животот. Тие имаат голема желба да го постигнат она за што сонуваат другите и вложуваат многу труд во тоа. Обично се многу интелигентни, но тоа не им носи голема материјална корист.

Продолжува на страна 2