Внимавајте ! Седум работи кои не треба да се прават по јадење!

776

Многу од нас имаат некои навики кои ги практикуваме после јадење, но експертите нѐ предупредуваат дека пушењето, јадење овошје, пиење чај, туширање и спиење со полн стомак не е здраво.