“Скокнете во океанот, oткачите се, немате време за ништо друго” | Anthony Hopkins

1250

“Никој од нас нема жив да замине од овде, па затоа престанете да се однесувате дека вечно ќе бидете тука. Јадете вкусна храна. Шетајте на сонце. Скокнете во океанот. Кажете ја вистината што ја носите во срцето како скриено богатство. Откачите се. Бидете чудни. Немате време за ништо друго.”

Anthony Hopkins