Што прават жените кога се сами дома

907

Култната серија „Сексот и градот“ го создаде поимот „Secret Single Behavior, што во превод би значело тајно однесување кога сме сами.

Кери, Саманта, Миранда и Шарлот во една епизода ни отркија што тие сакаат да прават кога се сами, но тогаш тоа не беше ништо ново.

Жените имале свое „тајно однесување“ и многу порано.