5 лекции кои ги научив откако го напуштив Фејсбук

268

Една вечер, пред два месеци, седев пред својот компјутер, кога конечно ги тргнав очите од екранот. Отидов на Facebook, малку да се исклучам и да се опуштам на неколку минути, но некако поминаа повеќе од дваесет минути.