Што ќе се случи ако голем астероид удри во Земјата? | Видео

341

Симулацијата е прилично страшна!

Во овој клип објавен во каналот Discovery Channel претставува една многу реална верзија на тоа како ќе изгледаат работите, ако голем астероид предизвика апокалипса на Земјата.

Симулацијата е всушност прилично страшна. Убедете се сами.