Што ако сте вљубени во некој под знакот Риба?

1243

Ако сте вљубени во човек од знакот Риби, или веќе имате стабилна врска со него, добро е да знаете некои од работите за неговиот карактер.

Ако останете подолго време со претставник на Риби, вие тешко дека ќе сакате да се откажете од него. Тој е лојален партнер, свесен човек е и е способен за длабоки чувства. А еве и што уште е добро да знаете за него:

1. Претставниците на знакот Риби се безнадежни романтичари. Тие секогаш веруваат дека нивната партнерка во моментот е нивната најголема љубов.Генерално веруваат во теоријата за совршената половина.

2. Луѓето од знакот Риби имаат тенденција да манифестираат мрзеливост. Често имаат периоди во кои преферираат да се одмараат и изгледаат лишени од енергија.

3. Рибите се исклучително грижливи по природа. Тие сакаат да се вртат околу блиските и да им помогне кога другите имаат потреба од нив. Тие никогаш нема да го напуштат својот близок човек во потреба.

4. Поединецот, родени во знакот Риби се егоисти, кога станува збор за нивниот партнер. Тие сакаат нивниот партнер да им го посветува целото свое време и внимание, инаку не се задоволни од односот.

5. Рибите се многу несебични. Тие се подготвени да влезат во борба за човекот кого го сакаат. Освен тоа имаат тенденција да прават чуда, само и само за да го привлечат вниманието на објектот на чувствата.

Продолжува на страна 2