Шест знаци дека сте видовити и дека имате посебни психички способности

458

На повеќето им се случило барем еднаш да доживеат нешто како телепатија или видовитост, но на некои тоа им се случува многу почесто.

Ви пренесуваме шест знаци по кои би можеле да направите разлика дали се работи за нешто паранормално

Претчувство дека телефонот ќе заѕвони и кој ќе е

Но, тоа вреди само во случај ако се работи за личност со која долго време не сте се слушнале, особено ако слична ситуација се случува често.

Чувствувате кога вашето дете или некој многу близок до вас, е во невоља

Тука не станува збор за обична загриженост која родителите ја имаат за своето дете и за блиските лица, туку за лично чувство дека нешто лошо се случило што на крајот се покажува како точно. Таквите случаеви се забележани меѓу родителите и децата, сопружниците, роднините, и секако кај близнаците.

Местото на кое никогаш порано не сте биле целосно ви е познато

Ако ви се случи да дојдете во куќа во која никогаш порано не сте биле, а се ви делува познато, дури и малите детали и знаете каде што се се наоѓа – можеби сте видовити.

Дали имате сонитша кои ви се остваруваат?

Ако често сонувате соништа за себе и за блиските, па дури и за светот, кои се остваруваат, тоа би можело да биде доказ дека сте видовити. Пророчките соништа се очигледно различни од обичните, луцидни се, подетални и поубедливи.

Допирот е доволен да почувствувате и да дознаете некои детали за предметот и лицето

Веќе по ракувањето со непознато лице знаете некои детали за него, како нпр. Од каде се, каков е и што прави, а ви се случува и кога ќе допрете некој предмет поззнато ви е неговото минато и кому му припаѓал. Иако постои можност дека сте само многу заинтересирани, постои и шанса дека имате посебна моќ на перцепција, надвор од онаа чувствителната, и видовитост.

Редовно разговарате со вашите пријатели за тоа што ќе се случи и тоа навистина се случува

Кога добро познавате некое лице и неговите навики, не е големо чудо ако гледате што би можело да му се случи. Но, ако ви се случи да имате силно чувство дека нешто сосема неочекувано ќе се случи на блиско лице и тоа навистина се случи, тогаш тоа значи дека вие сте видовити.

Н О В О !!!

Бидете и вие дел од фамилијата на my World

Регистрирајте се! https://cbw.to/4d9crg

Повеќе за Cashback на следниов линк: Cashback world | Cashback – Враќање пари при секое купување

Најбараната Cashback Card во Македонија можете да ја добиете БЕСПЛАТНО ако се регистрирате преку нашиот сајт www.kukuriku.com.mk