Работи кои момчињата не ги сакаат кај „сингл“ девојките

164

Има неколку работи кои момчињата не ги сакаат кај „сингл“ девојките.

1. Не може да им се верува

Се однесуваат како да не им е грижа, што во старт е голема грешка.

2. Нивната самодоверба преминува во ароганција

Самодовербата е добра, но во границите на нормалата. Се што преминува во арогантен став „јас самата на себе си сум доволна“ резултира со „соло“ статус.

3. Бараат „фино момче“

Таквата приказна најчесто ја кажуваат жените кои всушност излегуваат со „лоши момчиња“.

4. Непристапни се

Секогаш се опкружени со многу другарки што го отежнуваат првиот чекор на додворувачите.