Продавница за бесплатни мажи

3031

Се отвори продавница каде што се нудат бесплатни сопрузи (мажи)

Кога жените ќе тргна да изберат сопруг, мора да ги почитуваат следниве правила наведени на вратата: “Оваа продавница можете да ја посетите само еднаш. Можете да изберете сопрузи на шест спрата.

На секој кат можете да си изберете маж (сопруг), или можете да продолжите и да се качите на следниот кат. Кога ќе се одлучите да се качите спрат погоре, не можете да се вратите на претходниот, можете само да се симнете до влезната врата и да излезете од зградата.”

И така, една жена влезе во продавницата за да си најде сопруг.

На првиот кат на влезот има натпис: “Овие мажи имаат работа”. Таа продолжи на вториот кат, а таму го чита следниов натписот: “Овие мажи имаат работа и сакаат деца”.

Се качи таа на третиот кат, а таму ја дочека следниов натпис: “Овие мажи имаат работа, ги сакаат децата и изгледаат убаво”.

Продолжува на страна 2