Познати четврт финалистите во ЛШ | Ракомет

488

Ова се паровите и термините на првите и возвратните утекмици во ЛШ за ракометари. Нашиот Вардар првата утакмица ја игра дома на 24.04, а реваншот е во Сегедин на 01.05. 2019.

24.04. 18:00 Flensburg-H. – Veszprem
01.05. 18:00 Veszprem – Flensburg-H.

24.04. 18:00 Nantes – Barcelona
01.05. 18:00 Barcelona – Nantes

24.04. 18:00 Vardar – Szeged
01.05. 18:00 Szeged – Vardar

24.04. 18:00 Vive Kielce – PSG
01.05. 18:00 PSG – Vive Kielce