Изберете камен и дознајте што треба да направите во блиска иднина!

1063

Издвојте неколку секунди и внимателно погледнете ја сликата погоре. Не размислувајте долго време, туку едноставно изберете камен кој ви се допаѓа најмногу. 

Сте избрале …

Камен бр. 1

Првиот камен е – Опал. Него го нарекуваат “месечев камен”.

Фактот дека сте го избрале токму него, укажува на тоа дека сега ви е најпотребен одмор од метежот и вревата.

Чувствувате потреба да се исклучите, и за некое време да заборавите на проблемите.
Потребно ви е време да ги средите своите чувства. За вас би било најдобро во следните неколку дена и недели да отпатувате некаде на краток одмор, каде што има малку туристи и многу убави места.

Ако не можете да си го дозволите тоа, сѐедно испланирајте еден продолжен викенд. Барем тоа да биде некоја куќа во планините, или на пат до село кај роднините.
Секако, пронајдете време за одмор!

Камен бр. 2

Вториот камен – Малахит.

Овој ваш избор укажува дека, во блиска иднина, ве очекуваат големи промени во животот, особено оние кои ќе го носат длабокиот духовен знак.

Исто така, можете да доживеете и да преживеете големи изненадувања во вашиот личен живот.

Наскоро совршено ви одговара повторно да ја прекроите картата на својот живот.
Ѕвездите се поволни за вас. Само напред!

Камен бр. 3

Третиот камен, тоа е – Сончевиот камен. Тоа дека чувството ве донело до него, значи дека сте непоправлив оптимист. Иднината ви е јасна и светла.

За вас е добро што во блиско време почесто престојувате надвор, и покрај студот.

Радоста на животот секогаш за вас ќе биде поголема, ако поминувате повеќе време на свеж воздух.

Продолжете да апсорбирате голема сила на Сонцето и движете се понатаму!
И никогаш не ја губете својата весела природа!

Продолжува на страна 2