Погледнете како оваа жена го излечила ракот на дојка на природен начин | Видео

535

Сериозните медицински истражувања покажуваат дека не постојат неизлечиви болести, туку само неизлечиви луѓе – оние кои не сакаат да ги променат своите лоши навики.

Резултатите на тимот од Институтот за природна медицина нѐ рангираат меѓу првите светски експерти од областа на медицината. За да се уверите во моќта на природната медицина доволно е да ги прифатите принципите на здрав живот за неколку дена.

Погледнете го видеото подолу како жената го победила ракот на дојка на природен начин.