Пиела три литри вода на ден заради главоболката и лошото варење, а резултатот бил неверојатен | Видео

1006

Сара Смит, 42-годишната Британка и мајка на две деца, имала секојдневни главоболки и лошо варење. Според советот на лекарот, одлучила да експериментира, па во текот на 28 дена пиела три литри вода на ден. Резултатите биле неверојатни!