Еве, и ова се случува | Бремена жена ја „силувала“ љубовницата на сопругот со лути пиперчиња

472

Ly која е три месеци бремена и носи син, почнала да се сомнева дека нејзиниот сопруг, 24-годишниот Chien Keo, ја мами, бидејќи почнал со часови да отсутвува од дома без вистинско објаснување …

Ly Chanel (23) од Виетнам дознала дека нејзиниот сопруг ја мами и одлучила на многу брутален начин да ѝ се одмазди на неговата љубовница. Таа и уште три пријателки ја дочекале љубовницата, ја соблекле гола, ја фрлиле на креветот и во нејзината вагина ставиле лути пиперчиња.

Додека несреќната девојка доживувала агонија, тие ја држеле за рацете и нозете. Остатоците од пиперчињата ги расфрлале по креветот и чаршавите.

Ly која е три месеци бремена и носи синот, почнала да се сомнева дека нејзиниот сопруг, 24-годишниот Chien Keo, ја мами, бидејќи почнал со часови да отсуствува од дома без реално објаснување.

Заедно со пријателките, таа решила да го следи својот сопруг, кој се упатил кон мотел во северниот дел на Виетнам. Кога неверната двојка пристигнала на нивната дестинација, жените тргнале во акција.

Сè што ѝ правеле на жената фотографирале и објавиле на Facebook. Реакцијата на корисниците на таа социјална мрежа била турбулентна, бидејќи многу од нив се прашувале зошто Ly не го казнила својот неверен сопруг, а не неговата љубовница, пишува Daily Mail.

Ly Chanel

– Жените лесно простуваат, но никогаш не забораваат. Љубомората е болна, ќе го дознае таа тоа. Знам дека сега некои луѓе ме мразат, но тоа е така во животот, не можете да ги задоволите сите, вели Ly.

Полицијата соопштила дека жртвата на овој напад не поднела пријава, а тужителите тврдат дека основа за казнување на осветољубивата Ly постои.