Овие хороскопски знаци дефинитивно се најлоши во креветот

843

На многумина им е познато кои претставници на хороскопот се експерти за секс, а сега е време да се открие кој и зошто не е добар во креветот.

Никогаш не се знае со што ќе се соочите…

Рак

Емотивните припадници на зодијакот, покрај тоа што се неверни, главно поради нивната огромна несигурност, крајно се досадни во креветот. Тие се на врвот на листата.

Водолија

Можеби знаат како да се движат и што да прават за да го задоволат својот партнер, но нивната себичност е толку голема што не ги напушта, како и во другите полиња на нивниот живот. Ако можат да одат во кревет со партнер, тие се грижат само за себе. Нема дискусија за потребите на другите.

Риби

Некои дури ги сметаат за порнографски, но од теорија до пракса работите се поразлични. Клучниот збор е мекост. Тие се мрзливи и претеруваат со удобност и релаксација, што се рефлектира и во нивните сексуални практики.