Ова жените го толерираат во врска, а мажите не 

182

Кога се работи за емотивни врски, жените имаат многу повеќе трпени во однос на мажите.

Тие имаат многу разбирање и сфаќаат дека нема се секогаш да оди мазно. Жените не се совршени, но имаат многу повеќе толеранција.

Еве што жените полесно го прифаќаат во врска, за разлика од машкиот пол, пишува порталот “Your Tango”.

Константно користење телефон

Секопгаш постои некоја работа што треба да ја завршите или нешто да одработите, што не ви дава да се одвоите од телефонот дури ни кога вечерате.

Селективно памтење

Колкупати треба да повториме иста реченица, затоа што мажот не е доволно сконцентриран за слушање?

Екстремна мрзливост и неуредност

Сите имаме свои моменти, но никогаш да немате време да ги раскрените работите околу себе? Навистина? Кога кантата е оддалечена три чекори, а вие и понатаму не го фрлате ѓубрето, очигледно постои проблем.

Продолжува на страна 2