Ова се најчестите сексуални фантазии на жените

757

Еве за што најчесто фантазираат жените според едно истражување.

Најголем дел од жените сакаат да бидат контролирани, односно мажот да ја води играта во кревет, но исто така често фантазираат тој да направи се што таа ќе каже.

Според едно истражување, дури 60 проценти од жените се возбудуваат на помислата дека можат да бидат фатени доколку имаат секс на јавно место.

Сексот со странец е една од посакуваните работи, бидејќи нема никакви притисоци и драми, туку само физичко уживање.

За секс на романтично и невообичаено место фантазираат дури 80 проценти од жените, а како такви локации се наведуваат песочни плажи или хотелски соби со романтичен поглед.